Bernadett
0 °C
4 °C
Kékesi Márton
ma 02:15
Kékesi Márton
Alpesi sí

Mindenki Tököli-mezt akar

2003.06.03. 14:14
Rengetegen érdeklődtek a Ferencvárosnál, miként juthatnának 55-ös mezhez, hogy a jövőben ebben bíztassák kedvenceiket, egyúttal így tiltakozzanak a bűnözők ellen, akik miatt Tököli távozni kényszerült a klubtól. A Fradi távozó csatárának csapattársai megdöbbentek, de megértik Tököli döntését.
Mint azt Szeiler József a Ferencváros ügyvezető igazgatója a klub hétfői sajtótájékoztatóján is elmondta, a csapattól távozó Tököli Attila 55-ös számú mezét visszavonultatják, arra az alkalomra "tartogatva" ha a válogatott támadó idővel visszatérne a Fradiba.

Számtalan szurkoló jelezte telefonon, illetve e-mailben a Ferencvárosnál hogy csináltatnak maguknak 55-ös mezt és a jövőben csak ebben fogják bíztatni csapatukat, "így tiltakozva a bűnözők ellen, aki miatt Tököli távozni kényszerült a klubtól". Az FTC honlapja szerint akadt olyan szimpatizáns is, aki a hétfői sajtótájékoztatóra is elment, abban a reményben, hogy hozzájuthat Tököli egykori mezéhez.

Ugyanakkor a csapattársak teljes mellszélességgel kiállnak Tököli mellett, és megértik döntését. A hónapok óta sérüléssel bajlódó Gyepes Gábor úgy érzi, ő sem szívesen szerepelne olyan egyesületben, ahol magukat szurkolónak tartó egyének kezet emelnek rá.

A jelenleg a válogatottal készülő Szűcs Lajos pedig megdöbbent a hír hallatán, hiszen ez vele is megtörténhetett volna a közelmúltban. Még él benne a kupadöntőn kapott potyagólja, ami után éppen Tököli két gólja mentette meg a Fradit a vereségtől és juttatta kupagyőzelemhez a zöld-fehéreket.