Ágnes
-1 °C
2 °C

Lehet nemet mondani a Real Madridnak

2003.06.23. 10:57
A brazil világbajnok Lucio nem akar a Real Madridban szerepelni, így a királyiak Ronaldinhoért szállnak harcba a Manchester Uniteddel és a Barcelonával. A katalánok ugyanakkor mindenképp holland edzővel akarnak neki vágni a következő szezonnak. Az új kiszemelt: van Basten
Hiába igazol évről-évre világsztárokat a Real Madrid, mégis van olyan játékos, aki elzárkózik a lehetőségtől, hogy a királyi gárdában játsszon. A friss spanyol bajnok a veterán Hiero helyére szeretne sürgősen megbízható középső védőt találni. Azonban az első számú kiemelt brazil Lucio nem kíván Zidane, Raul, Figo, Beckham és Ronaldo csapattársa lenni.

Hármas harc Ronaldinhoért

A Bayer Leverkusen világbajnok védője nemes egyszerűséggel csak annyit mondott, azért nem megy Madridba, mert nem akar. Persze a Real nem esik kétségbe, hiszen hiába szerezte meg idén Beckhamet (külön öröm a madridiak számára, hogy a nagy rivális Barcelona elől) még egy sztár érkezhet a nyáron a spanyol fővárosba.

Francia lapértesülések szerint Florentino Perez, a spanyol klub elnöke a héten Párizsba utazik, hogy a Paris St. Germaint erősítő, Ronaldinhot is Madridba csábítsa. Helyzetét "nehezíti", hogy a 23 éves brazil középpályásért a Barcelona és a Manchester United is bejelentkezett.

Barca: csak holland edzővel?

Az angolok éppen a Madridba távozott Beckham helyettesítésére nézték ki, míg a Barcelona frissen választott elnöke Joan Laporta éppen az "elbukott" Beckham-ügy miatt, szeretne egy igazi világsztárt a katalánokhoz csábítani.

Laporta ugyanakkor újabb két hollandnak ajánlotta fel a hatodik helyen végzett, ezáltal a jövő szezonban az UEFA Kupában induló csapat kispadját. Előzőleg Ronald Koeman és Guus Hidding is visszautasította, most a Milan egykori két sztárja, Frank Rikaard és Marco van Basten a kiszemelt.