Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

A magyar Eb-győzelem kétszázszoros pénzt hozhat

2003.06.26. 13:16
Anyagi problémái vannak? Az Index tudja a megoldást. Fogadjon a magyar labdarúgó-válogatott jövő évi Eb-győzelmére és befektetett összegének több, mint kétszázszorosát nyerheti vissza. Mindössze szurkolni kell. Ugyanezt a 2006-os vb-re már nem teheti meg, ugyanis ott a mieink már nem szerepelnek az "esélyesek" között.
Noha még javában tartanak az Európa-bajnoki selejtezők, a William Hill fogadóirodánál már lehet fogadni a jövő évi kontinensvetélkedő végső győztesére. Az élen "természetesen" a címvédő franciák állnak (5.5-szeres nyereménnyel), mögöttük a holland válogatott (6.5), majd a spanyol a portugál és az olasz nemzeti tizenegy következik (7.5).

A sorban következő angolok győzelme 8.5, míg a németeké 13-szoros nyereménnyel kecsegtet. A csehek győzelme 15-szörös, a törököké 21-szeres, míg a mieinkkel egy csoportban szereplő svédek végső sikere 26-szoros pénzt hozhat a fogadónak.

A magyar válogatott a rangsorban a 22. helyen áll, holtversenyben a csoporttárs lengyelekkel és a belgákkal. Amennyiben e három válogatott közül ki az Eb-győztes, úgy a szerencsés fogadó befektetett pénzének 201-szeresét nyerheti vissza.

Hétszeres pénz a csoportelsőségért

Persze ehhez először a selejtezőkön kell túljutni. Az iroda szerint a mieink csoportjából a svédeknek van a legtöbb esélyük a csoportgyőzelemre, amiért 1.28-szoros pénzt lehet felvenni. Amennyiben a magyar válogatott szerezné meg a csoportban az első helyet, úgy hétszeres pénzt kaszálhat az, aki Gellei Imre együttesére voksolt.

Ugyanez a lengyelek esetében kilencszeres, a lettekében pedig tizenegyszeres pénzt jelent. Érdekesség, hogy az egyes számú csoportra már nem is lehet fogadni, oly nagy a francia válogatott előnye. Ugyanakkor akinek még van matematikai esélye, az szerepel az összeállításban, így fordulhat elő, hogy a 8. csoportban a negyedik helyen álló észtek csoportelsősége 101-szeres pénzt hozhat.

A vb-n a címvédő a favorit

A 2006-os németországi vb megnyerésére a William Hill szerint Brazíliának van a legnagyobb esélye (5-szörös pénz), míg a második helyre a házigazda németeket sorolják. Aki a hazaiakra tippel, befektetett pénzének hétszeresét nyerheti. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a franciák állnak (hét és félszeres pénzzel), míg a negyedik helyen holtverseny van az olasz és az argentin válogatott között (nyolcszoros szorzóval).

A továbbiakban a hollandok jönnek (9-szeres), majd egy újabb holtverseny az angolok és a spanyolok között (10-szeres pénzzel). A kilencedik helyen a jövő évi Eb házigazdái a portugálok állnak 17-szeres szorzóval, ám innen egy hatalmas "szakadék van, ugyanis a tizedik helyre rangsorolt Kolumbiára már 41-szeres pénzt fizetnek.

Meglepetés, hogy a tizenkettedik helyen álló cseheket megelőzi Paraguay, míg a vb-bronzérmes, ám csak tizennegyedik helyen álló törököket az Egyesült Államok. A ranglista legutolsó helyén Észak-Írország található (5001-szeres nyereménnyel), és noha számos ország fel van tüntetve, mint lehetséges befutó (pl: Szlovákia, Peru, Irán vagy Ghána) Magyarország neve nem szerepel a listán. . .

Az MTK BL-győzelme 500-szoros pénzt hozhat
Alig egy hónapja játszották a Bajnokok Ligája döntőjét, azonban már most lehet fogadni a ősszel kezdődő új sorozat győztesére is. Az élen a várakozásoknak megfelelően a Real Madrid áll (4.33), melyet a Manchester (6), majd a Juventus követ (8). A Bayern München és a Milan győzelme 9-szeres, míg az Arsenalé 11-szeres pénzt hozhat.

A magyar bajnok MTK-nak még két selejtezőt is kell játszania a főtáblára kerüléshez, azonban számolva a meglapatéssel, a kék-fehérek neve is megtalálható a listán Illésék BL-győzelme holtversenyben a Maccabi Tel-Aviv gárdájával 501-szeres pénzt hozhat a szerencsés fogadó konyhájára.