Eleonóra
-1 °C
2 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Beckham a holdra menne

2003.07.04. 12:23
A Real Madrid újonnan igazolt világklasszisa, David Beckham elégedett a húszszobás, hétmillió eurós házzal, felesége azonban fanyalog. Beckham arról is nyilatkozott, hogy visszavonulása után a Holdra akar eljutni.
Az angol sajtó megítélése szerint leginkább Szaddám Huszein valamelyik palotájára emlékeztet az a villa, amelyet David Beckham szemelt ki magának Madridban.

Atombiztos bunkere is van a villának

A főváros elitnegyedében álló, rácsos ablakú betonépületnek - amelyet a Daily Mirror rövid kommentárjában csúnyának talált - saját atombiztos bunkere van, és korábban a száműzött venezuelai ex-diktátor, Marcos Perez Jimenez lakott benne.

A Sun szerint a múlt héten a Real Madridhoz szerződött középpályás teljesen odavan a húszszobás, hétmillió eurós házért, de felesége, Victoria a családnak alkalmasabb rezidenciát keresne.

Victoria megijedt

Az angol válogatott 28 éves csapatkapitánya a Daily Starnak adott interjújában érdekes terveket említett a visszavonulása utáni időkre: "Egy évig biztosan lazítani fogok, és azt teszem, amire futballistaként nem volt módom. Nagyon szeretnék például eljutni a Holdra. Victoria nagyon megijedt, amikor elmondtam neki a vágyam, de én tényleg szívesen kipróbálnám."