Alfréd
-2 °C
2 °C
Magyarország
ma 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Beckham nem csak reklámfogás Madridban

2003.07.14. 14:12
Roberto Carlos, a Real Madrid labdarúgócsapatának balhátvédje szerint nem igaz, hogy klubja csak rendkívüli reklámértéke, és az ázsiai futballpiac meghódításának könnyítése érdekében vásárolta meg David Beckhamet.
"Beckham érkezése nem csak a fotózásokról és reklámokról szól. Nekünk minden meccset meg kell nyerni, és muszáj annyi trófeát begyűjtenünk, amennyit csak lehet. Biztos vagyok benne, hogy David is tökéletesen koncentrál majd a meccseken" - vette védelmébe a világbajnok brazil futballista a Marca című lapban az angol válogatott kapitányát.

"Nagyon szeretném, ha már az első mérkőzésen bebizonyítaná a szurkolóknak, milyen fantasztikus játékos. Jelen pillanatban mindenki csak arról beszél, hogy mennyire jól néz ki, de biztos vagyok benne, ha elkezdődik a bajnokság minden megváltozik" - tette hozzá a hatalmas szabadrúgásairól is ismert brazil.

Beckham a múlt hónapban, hosszas huzavona után szerződött le a madridi sztáregyesülethez, de az újságírók többnyire ügyes reklámfogásként értékelték a tranzakciót.