Alfréd
-3 °C
3 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Beckham szexostort vett nejének

2003.07.23. 12:54
Hiába szerződött David Beckham a Real Madridhoz, a legfontosabb dolgokat máig Angliában szerzi be. Most éppen egy szexostort, és egy szőrmével bélelt bilincset vett feleségének szexuális életük "jobbítása" érdekében.
Az idei nyári átigazolási időszak David Beckham-ről, Anglia első számú "export-cikkéről" szólt. A Reral Madridhoz történt átigazolását felesége, Viktoria is szorgalmazta.

Minden bizonnyal eddig sem unalmas házas életük felvirágozását is remélték a környezetváltástól. Ennek érdekében a világ legjobban kereső játékosa egy kis bevásárlást tartott egy londoni szexshopban.

Az angol válogatott csapatkapitánya több mint egy órát töltött a boltban - írja a Blikk. Először egy szexi fehérnemüt vett kedvesének, majd egyszerre két lovaglóostort. Persze ebből sem a legegyszerűbbeket. Az egyik egy fekete bőrmarkulatú rózsaszínű kristálykövekkel, és egy kis aranylánccal, a másik pedig egy barna bőr ostor apró fehér kristályokkal.

Ezen kívül egy szőrmével bélelt bilincs is az érdeklődési körébe került, végül azonban túl bizarnak találta az ötletet, így a bilincs maradt. Azt már csak találgatni lehet, hogy "házi használatra", vagy az e havi Vogue magazinban megjelenő erotikus fotók folytatásához kellettek a segédeszközök.