Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Haladás-Győri ETO 2-0

2003.07.27. 02:14
Az első tíz perc a győrieké volt, utána azonban átvette a kezdeményezést a hazai csapat, és helyzetei alapján a vezetést is megszerezhette volna. A szünet után a Győr kezdett aktívabban, egy kontratámadásból mégis a Haladás jutott előnyhöz. A vendégek az egyenlítés reményében kitámadtak, a szombathelyiek pedig egy újabb ellentámadás végén eldöntötték a meccset.
9. perc: Lőrincz passzolt röviden Farkas felé, Bajevski lecsapott a labdára, egyedül vezette azt a kapura, és - bár az utolsó pillanatban Farkas beérte - lőni tudott, Balogh azonban bravúrral védett.

11. perc: Nagy S. lépett ki lesgyanús helyzetben, egyedül tört kapura, lövését Sebők hárította. A szögletből Nagy S. fejelt a felső lécre.

15. perc: Czeglédi ragyogó labdával ugratta ki Tóth Pétert, aki hét méterről a balösszekötő helyéről a vetődő Sebőkbe bombázott.

53. perc: A 100. NB I-es fellépését ünneplő Tóth Péter szerzett labdát a félpályánál, megiramodott vele a bal oldalon, majd 8 m-ről kilőtte a bal alsó sarkot (1-0).

67. perc: Kincses tette kézzel maga elé a labdát a győri térfél közepén, betört a tizenhatoson belülre, senki sem zavarta és tizenegy méterről a hálóba bombázott (2-0).

NB I., 1. forduló
Lombard FC Haladás-Győri ETO FC 2-0 (0-0) Szombathely, 7000 néző, Játékvezető: Kassai

Lombard FC Haladás: Balogh T. - Farkas V., Lőrincz, Farkas A. - Czeglédi (Horváth R. 60.), Dubecz (Kaj 35., Tüske 57.), Jagodics - Kincses, Somfalvi, Tóth P. - Nagy S.
Győri ETO: Sebők - Nyilas - Böjte, Ja:kl (Németh N. 76.), Kartelo, Geri (Priskin 67.) - Herczeg (Nagy T. a szünetben), Kalina, Miriuta, Varga Z. - Bajevski

gólszerzők: Tóth P. (53.), Kincses (67.)
sárga lap: Dubecz (27.), Somfalvi (65.), Farkas V. (69.), illetve Herczeg (30.), Geri (35.), Nagy T. (64.), Miriuta (79.)