Kinga, Kincső
15 °C
31 °C

Ferencváros-Videoton 2-2

2003.08.02. 22:08
A zárt kapuk mögött rendezett találkozón Lipcsei tizenegyest hibázott, így a Fradinak ismét be kellett érnie a döntetlennel.
A Fradi siófoki döntetlenje után győzelemre készült a Videoton ellen, de a játékosok pontosan tudták, hogy nehéz dolguk lesz. Ez a tétel már a negyedik percben igazolódott, hiszen Dvéri jobboldali szögletére Hercegfalvi nagyszerű ütemben érkezett, és hét méterről a kapuba csúsztatott.

A Fradit sokkolta némiképp a gól, mert egyetlen épkézláb támadást sem voltak képesek vezetni a folytatásban. Ebben az is közrejátszott, hogy Garami Józsefnekl két védőjét, Balogot és Botist is le kellett cserélnie. A félidő vége előtt aztán egyenlítettek a hazaiak. Koller lerántotta egy szöglet után Dragónert, a büntetőt pedig Lipcsei a bal alsó sarokba lőtte.

A térfélcsere után ismét büntetőt kapott a Fradi. Rósát Tudor akasztotta, a labda mögé újra Lipcsei állt, ezúttal is a bal alsó sarkot vette célba, de a horvát kapus most odaért, és a labdát a kapufára tornászta, ahonnan az alapvonal mögé vánszorgott.

A 63. percben ismét vezetéshez jutottak a vendégek. Dvéri tizenhét méteres remek szabadrúgásával szemben tehetetlen volt Szűcs, aki néhány perccel korábban óriási bravúrral hárított Savu ziccerénél.

Ezek után Dvérit kiállították, mert megsértette a játékvezetőt. A Fradi Rósa révén egyenlítetett, miután Tudor kapus hibáját kihasználva, aki csúnyán alászaladt Gera beadásának, két méterről a kapuba bólintott. A hajrában már nem változott az eredmény.

Jegyzőkönyv:
Ferencvárosi TC-Videoton FCF 2-2 (1-1)
Üllői út (zárt kapuk mögött), V: Dubraviczky
Ferencvárosi TC: Szűcs - Balog (Bognár 4.), Dragóner, Botis (Zováth 25.) - Kriston, Lipcsei, Kapic, Leandro - Rósa D., Gera, Penksa (Sasu 75.)
Videoton FCF: Tudor - Tereánszki-Tóth, Vochin, Koller - Szalai (Magasföldi 86.), Schwarcz, Szabó T., Dvéri, Voicu - Medved (Savu 52.),Hercegfalvi (Kunzo 74.)
gólszerzők: Lipcsei (30. - 11-esből), Rósa D. (84.), illetve Hercegfalvi (4.), Dvéri (64.)
kiállítva: Dvéri (72.)
sárga lap: Botis (5.), Kapic (57.), illetve Medved (33.), Tudor (52.)