Lehel
17 °C
27 °C

Debrecen-Haladás 3-0

2003.08.02. 22:12
Kétséget sem hagyott afelől a Debrecen, hogy jobb csapat, mint a Haladás. Éger és Sumudica két góljával már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa.
Az első támadást góllal fejezte be a hazai csapat, miután Böőr szöglete után Vincze visszafejelte a labdát, Éger pedig tizenötről a kapuba emelt. A találat után lendületben maradt a Loki, és Sumudica révén még az első félidőben két gólt szerzett.

Előbb egy kényszerítőzés után két méterről lőtt a kapuba a román csatár, majd Böőr beadása után fejjel volt eredményes. A vendégek erejéből mindössze néhány távoli lövésre futotta.

A második félidőben a Debrecen visszavett a tempóból, a szombathelyiek pedig nem voltak képesek változtatni, így maradt a háromgólos különbség.

Jegyzőkönyv:
Debreceni VSC-MegaForce - Lombard FC Haladás 3-0 (3-0)
Debrecen, 5000 néző, V: Saskőy
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Dombi, Éger, Szekeres - Vincze, Habi - Böőr (Madar 53.), Sándor, Halmosi - Bajzát (Kiss 81.), Sumudica (Andorka 87.)
Lombard FC Haladás: Balogh - Farkas A., Lőrincz, Jagodics (Szabó a szünetben), Farkas V. - Kincses, Kaj, Czeglédi (Dubecz a szünetben), Zöld (Tüske 63.) - Nagy S., Tóth P.
gólszerzők: Éger (5.), Sumudica (27., 42.)
sárga lap: Sándor (16.), Böőr (29.), illetve Zöld (11.), Kaj (18.), Tóth P. (26.)