Krisztina
18 °C
24 °C

Soproni pontszerzés Debrecenben

2003.08.09. 22:25
A debreceniek nem találtak rést a jól záró soproni védelmen.
A 8. percben: Böőr 18 m-ről laposan lőtt, labdája a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Újabb nyolc perc elteltévelsoproni akció végén Pető 20 m-ről, kapásból próbálta bevenni a kaput, lövése nem sokkal tévesztett célt. A 32. percben a hazai védők hibája után Tóth M. lőtt közelről, Tomic hárított. A félidő utolsó percében Hanák baloldali beadása után Tóth M. fejelt közelről kapura, a labda azonban fölé ment.

A kifejezetten jó iramú első félidőben gyakorlatilag csak a gól hiányzott a csapatok játékából. A küzdelemmel és a színvonallal nem volt gond, ám a kapuk előtt egyik oldalon sem sikerült a jó befejezés.

A második játékrészben egyértelmű volt a hazaiak fölénye, de ezúttal is csak helyzetig jutottak, így a Sopron masszív védekezésének köszönhetően maradt a gólnélküli döntetlen.

Debreceni VSC-MegaForce - Matáv-Sopron 0-0
Debrecen, 6500 néző, V: Erdős

Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Dombi, Éger, Szekeres - Vincze, Habi - Böőr, Sándor, Halmosi (Madar 58.) - Bajzát (Kiss 58.), Sumudica (Csehi 71.)

Matáv-Sopron: Milinte - Bagoly, Lambulic, Pető - Grósz, Pintér, Lazic, Hanák, Baumgartner (Hegyi 81.) - Tóth M. (Bausz 90.), Tiber (Sira a szünetben)

sárga lap: Sándor (45.), Vincze (54.), illetve Tóth M. (33.), Bagoly (62.), Pető (85.)