Krisztina
19 °C
25 °C

Botrány a Real Madridnál

2003.08.11. 18:20
Nem kellett sokáig várni az első Beckham-botrányra a Real Madridnál. Az angol klasszis a bangkoki éjszakában mulatott néhány társával, néhány korsó sör mellett.
Vasárnap fejeződött be a Real Madrid négymeccses ázsiai túrája. A sztárokkal teletűzdelt csapat valamennyi meccsét megnyerte - a kínai ligaválogatottat 4-0-ra, az FC Tokyót 3-0-ra, a hongkongi válogatott ellen 4-2-re nyertek -, utoljára a thaiföldi válogatott ellen játszott, és 2-1-es győzelmet aratott.

A Dragon bárban mulattak Beckhamék

Ezek után gondolta úgy David Beckham és két csapattársa, hogy látogatást tesz a bangkoki vigalmi negyedben. A brit bulvárlap, a Sun szerint a Dragon nevű éjszakai bárba vezetett az útjuk, ahol fél egy tájékán megittak néhány korsó sört.

Mivel egy fotós megörökítette a pillanatot, botrány kerekedett az ügyből. Az angol lap nem nevezi meg, hogy kivel iszogatott Beckham, mint ahogy arról sem tesz említést, hogyan folytatódott az éjszaka.

Az elnök feldühödött

A Real Madrid elnöke, Florentino Perez igen dühödten vette kézbe a fotót, amelyiken Beckham söröskorsóval a kezében üldögél. Az esetleges büntetésekről egyelőre még nem szól a fáma, de Beckham kétségkívül vétett az előírások ellen, és többet engedett meg magának, mint amennyit szabad.

Beckham eddig egyébként tökéletes üzletnek bizonyult a Real számára, hiszen egy hét alatt tízezer darab mezt adtak el a rajongóknak.