Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Kahn idén még nem védett semmit

2003.08.14. 15:13
A német statisztikusok megállapították, a Bundesliga idei szezonjában eddig négy lövés ment a válogatott első számú kapusának kapujára és mind a négy gól lett. Ugyanakkor tovább tart az odamondogatás a Bayern és a Deportivó között.
A német Bundesligával foglalkozó statisztikusok vizsgálatai szerint a világ első számú kapusának tartott Oliver Kahn az idei bajnoki szezonban még egy lövést sem védett. A Baxern München kapujára eddig négyszer lőttek és mind a négy kísérlet Kahn kapujában kötött ki.

Négy lövés-négy gól

A válogatott csapatkapitányának eddig a Frankfurt és a Hannover próbálkozásait kellett volna védenie, de 180 perc alatt a kapujára tartó mind a négy lövésből gól lett. (A Hannover elleni első gól, melyet szabadrúgásból kapott, minden bizonnyal az év végi összeállítások egyik kedvenc gólja lesz.)

Az egyébként sem szerénységéről híres kapus úgy érzi nincs semmi probléma a formájával, írjanak róla bármit, a szezon során úgy is ő fogja a legkevesebb gólt kapni.

Folytatódik a Makaay-saga

Szintén a bajorokhoz kapcsolódó hír, hogy továbbra sem csitulnak a kedélyek a Deportivotól szerződtetett Makaay körül. A bajorok perrel fenyegetőztek, miután véleményük szerint a spanyolok tisztességtelenül viselkedtek a holland csatár szerződtetésekor.

Véleményük szerint nem volt helyes előbb a játékossal, majd a vele történt megegyezés után a klubbal tárgyalni. A Bayern azonban nem akar senkit feljelenteni, és lezártnak tekinti a klub történetének legdrágább igazolását.