Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Kiesést és gazdagságot hozna a döntetlen

2003.10.09. 13:00
A fogadóirodák alapján a magyar válogatott számít a szombati lengyelekkel vívandó Európa-bajnoki selejtező esélyesének, de feltűnő különbség van a magyar és a lengyel bookmakerek ajánlatai között. A legvalószínűtlenebb eredménynek a csak a letteknek jó döntetlent tartják.
A világ talán legjelentősebb fogadóirodájánál, az angol William Hillnél a magyar labdarúgó-válogatott számít a lengyelek elleni szombati Eb-selejtező esélyesének. Amennyiben valaki Gellei Imre együttesére fogad és nyer, úgy befektetett pénze 2.25-szörösét teheti zsebre.

Az egyik félnek sem jó döntetlen után 3.4-szeres pénz lehet a nyeremény, míg a lengyelek esetleges diadala 2.6-szoros pénzt hozhat a szerencsés fogadónak.

A magyar Tippmixen is Dárdaiék a "nyerők", amennyiben megszerzik a három pontot, akkor 2.05-szeres pénzt fizet a Szerencsejáték Rt. Ha a lengyelek diadalmaskosnának, úgy - az angol irosákhoz hasonlóan - 2.6-szoros a nyeremény, míg pontosztozkodásnál 2.65 a szorzó.

A lengyelek is borulátók

A Profesjonal nevű lengyel fogadási honlapon ugyancsak a magyarok számítanak esélyesnek, de csak minimális különbséggel. A Gellei-csapat győzelme a befektetett összeg 2.33-szorosát hozza. Döntetlennel lehet a legjobban keresni, ekkor 3.65-szörös pénz a nyeremény, míg a lengyelek saját csapatuk győzelme után 2.38-szoros pénzt nyerhetnek.

A magyar csoport másik találkozóján hiába a jelenlegi első játszik a másodikkal, a William Hillnél a svédek sikere csak 1.57-et, míg a vendég lettek győzelme 4.5-szeres pénzt ér, ami azért tűnik bátor különbségnek, mert a svédek már a mindenképpen továbbjutottak, azaz nem biztos, hogy mindent megtesznek a győzelemért. A köztes döntetlen 3.75-szörös pénzt fizet. .

Luxemburg és Azerbajdzsán a "nagy pénz"

Az angol irodánál a legjobban a Norvégia-Luxemburg, illetve az Olaszország-Azerbajdzsán meccsre éri meg fogadni, hiszen mindkét esetben 41-szeres pénzt hozhat a vendéggyőzelem. Ugyanakkor ez a két találkozó tartogatja a legkisebb szorzót is, hiszen hazai siker esetén mindössze 1.02-szeres a nyeremény.

A játéknap rangadójának ígérkező török-angol összecsapáson a hazaiak számítanak favoritnak, még annak ellenére is, hogy eddigi kilenc összecsapásukon, még gólt sem tudtak lőni és mindössze egy pontot szereztek. Most azonban Ilhanék sikere 2.4-es, míg Beckhamék diadala 2.75-ös nyereménnyel kecsegtet. Az angol továbbjutást érő döntetlen 2.9-szeres pénzt hozhat.