Kinga, Kincső
15 °C
31 °C

Szűcs: Gyengébbek voltak, de szerencsésebbek

2003.10.16. 10:45
A Fradi és talán ez egész mezőny legjobbja volt Szűcs Lajos a zöld-fehérek UEFA kupa visszavágóján. Ám hiába mutatott be több bravúrt is a találkozón, együttese kiesett a kupából. Szűcs szerint erről nem csak a játékosok tehetnek.
Szűcs Lajos a Ferencváros Dániában parádézó kapusa az UEFA kupa visszavágón a találkozó folyamán egy, a büntetőpárbajban két tizenegyest is háritott, egyet pedig értékesített. A remeklő kapus az Index kiküldött tudósítójának nyilatkozott.

Index: Miért pont a kapus végezte el a legmagabiztosabban a tizenegyest?

Szűcs: Előre tudtam, hogy a léc alá rúgom, mert láttam, hogy a félmagas labdákat jól fogja a dán kapus".

Index: Ön tehet a legkevésbé a kiesésről

Szűcs: Rettenetesen szomorú vagyok a kiesés miatt, mert szerintem végig partiban voltunk és úgy érzem nem a jobb, sokkal inkább a szerencsésebb csapat jutott tovább.

Index: Mi a véleménye az utolsó büntetőről?

Szűcs: Sajnálom a csapatot, mert hadilábon álltunk a szerencsével. Nem csak az utolsó tizenegyes miatt, amely jellemző szimbóluma volt az egész találkozónak, de szinte végig nagy nyomás volt rajtunk a játékvezető miatt. Úgy érzem akkor pártolt el tőlünk a szerencse, amikor a legnagyobb szükségünk lett volna rá.

Index: Sokan úgy vélik, nem csak a játékosokon múlt a továbbjutás

Szűcs: A játékvezető szinte az egész találkozó folyamán felháborító ítéleteket hozott, végig úgy éreztem, tizenkét ember ellen kell játszanunk.

Index: Pedig a debreceni vereség után nem sokat adtak a Fradiért

Szűcs: Jó érzéssel tölt el, de nem tudok igazán örülni, hogy a csapat a debreceni súlyos vereség után talpra tudott állni és ország-világ előtt megmutatta, mit is tud valójában.