Mátyás
-6 °C
1 °C
Gyorskorcsolya
Percről Percre

Babost akarja a Feyenoord

2003.10.21. 15:41
A 2002-es UEFA kupa-győztes Feyenoord nem tett le róla, hogy szerződtesse Babos Gábort. A rotterdami sztárklub ezúttal konkrét szerződési ajánlattal kereste meg a magyar kapust.
A Voetbal International a legjelentősebb holland sportszaklap vezető hírben számol be arról, hogy Babos Gábort, a holland bajnokság tizedik helyén álló NAC Breda kapusát szeretné szerződtetni a tavalyi UEFA kupa győztes Feyenoord. A rotterdami sztárklub már korábban is próbálkozott, ám a válogatott hálóőr akkor még visszautasította a lehetőséget.

Most azonban már konkrét szerződési ajánlatot tettek le Babos elé, aki ugyan a múlt héten a kezét törte és minimum hat hetet kell kihagynia, de nem zárkózik el a tárgyalások elől. A Breda pedig anyagi problémái miatt kész tárgyalni a Feyenoorddal, hiszen tudják, hogy Babos a nyáron - szerződése lejártakor - egyébként is elhagyná a klubot.

Minden idők legjobb bredai kapusa

A tavalyi a holland bajnokság második legjobb kapusának megválasztott Babost a nagymúltú rotterdami csapaton kívül korábban már szóba hozták az Ajaxszal, az Anderlechttel és a Barcelonával is.

Az MTK egykori kapusának teljesítménylét a NAC-szurkolók is elismerik, akik idén minden idők legjobb bredai kapusának választották meg.