Sára, Márió
2 °C
6 °C

Vasárnapra lesz kapitánya a labdarúgó-válogatottnak

2003.12.12. 12:57
Vasárnap rendkívüli elnökségi ülést tart a Magyar Labdarúgó Szövetség és ezt követően bejelentik, ki lesz a válogatott szövetségi kapitánya.
Az MTI érdeklődésére Berzi Sándor az MLSZ főtitkára megerősítette. "Rengeteg napirendi pont szerepel a jövő pénteki elnökségi ülésen, amelyen eredetileg döntöttünk volna az új szakvezető személyéről, ezért erről a kérdésről a vasárnapi rendkívüli elnökségi ülésen beszélünk és határozunk" - mondta Berzi a távirati irodának.

A főtitkár arra a felvetésre nem kívánt reagálni, mely szerint az edzőbizottság által javasolt Egervári Sándor mellett más jelölt is van a szövetségi kapitányi posztra. Ellenben azt elárulta: az U21-es válogatott élén minden bizonnyal Róth Antal marad.

A hírügynökség szerint az előrehozott ülés akár azt is jelentheti, hogy az MTK vezetőedzőjének valóban van egy riválisa, aki az Index korábban megjelent információi szerint a Bajnokok Ligájából kiesett Partizan Beograd edzője, a német Lothar Matthaus lehet. A korábbi világklasszis labdarúgó állítólag évi 300 ezer euróért vállalná a feladatot.