Ágnes
-1 °C
2 °C

Válogatott játékosokat igazolt a ZTE

2004.01.08. 15:37
A 2002-ben bajnok, jelenleg viszont 16 forduló után az Arany Ászok Liga utolsó helyén álló zalaegerszegi labdarúgócsapat kerete három ismert játékossal bővült: Sebők Vilmos és Tamási Zoltán egyformán két és fél éves, míg Sebők József másfél éves szerződést kötött.
Az 51-szeres válogatott, korábban Németországban profiskodó Sebők Vilmos az izraeli Názárettől kerül a zalai együtteshez, míg Tamási Zoltán az Újpest mezét cserélte kék-fehérre. A harmadik labdarúgó már ismert egerszegi körökben, Sebők József Ciprusról, az AEL Limasszol csapatától tér vissza nevelőegyesületéhez. Sebőköt Cipruson néhány éve a legjobb légiósnak választották.

A vezetők a csütörtöki sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy még nem zárult le a csapat megerősítése. A következő napokban újabb igazolások várhatóak - nem tettek még le például az Argentínát is megjárt Waltner Róbert visszahozataláról sem -, és ennek függvényében természetesen távozók is lesznek, de róluk még egyelőre nincs információ.

A ZTE kétezer telén volt ugyanilyen nehéz helyzetben, akkor is számos labdarúgót igazoltak - Telek, Egressy, Waltner, Szamosi - és végül, ha nem is simán, de bennmaradtak az élvonalban.