Benedek
-5 °C
5 °C

Beckham, a felemás lábú világsztár

2004.01.18. 13:45
David Beckham elárulta, nem csak sűrűn változó hajazata, hanem lábainak egyenetlen hossza is megkülönbözteti őt az átlagemberektől. A Real középpályásának bal lába ugyanis valamivel rövidebb, mint a jobb, és ez éppenMadridba igazolásakor derült ki.
Nagyot csodálkozhattak a Real Madrid orvosai, amikor az elmúlt nyáron nagy hírverés közepette - a klub televíziója élőben közvetítette az eseményt - megvizsgálták a királyi klub új világsztár szerzeményét, David Beckhamet. A Manchester Unitedből érkezett klasszisról, ugyanis kiderült, egyik lába rövidebb a másiknál.

"Megmondták, hogy a bal lábam rövidebb" - idézte fel Beckham a News of the World című angol lapnak. Ez egyébként gyakori az embereknél, tette hozzá a középpályás, de az ő esete kicsit eltér a többitől. "Egyébként egészen az átigazolásomig fogalmam sem volt erről, nem éreztem semmi különöset" - árulta el a számára is meglepő fejleményről.

Az orvosok szerint ez az apró rendellenesség az egyik oka, hogy Beckham gyakran bajlódik kisebb sérülésekkel. A középpályás a mindennapok során cipőbetétet használ, de a futballcipőbe nem tesz ilyet.

"Nem viselek cipőbetétet játék közben. Nem szeretem, mert éreznem kell a cipőt, legfőképp a szabadrúgások során" - tette hozzá Beckham.