Béla
12 °C
27 °C

Fehér Miklós menyasszonya éttermet nyitna Portugáliában

2004.03.16. 12:16
A tragikusan fiatalon elhunyt válogatott játékos, Fehér Miklós menyasszonya éttermet nyitna a portugál fővárosban. Ezzel szeretné kimutatni vőlegénye iránti szeretetét és itt állítana emlékhelyet a Fehér-rajongók számára.
A magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Fehér Miklós január végi tragikus halála szinte az egész világon mély megdöbbenést váltott ki. Portugáliában azóta is számtalan helyen beszélnek a magyar csatárról, a parlamenttől kezdve a közlekedési rendőrig mindenki megemlékezett róla.

A Blikk információi szerint a huszonötszörös válogatott Fehér menyasszonya - akivel három éves ismeretség után nyárra tervezték esküvőjüket - egykori vőlegényének méltó emléket állítva éttermet nyitna a portugál fővárosban. Kaibás Andriennt terve megvalósításában nem a meggazdagodás vágya, hanem sokkal inkább az a cél hajtja, hogy megmutassa Mikinek, mennyire szerették és szerette ő.

Az étterem terve azután jött, hogy szinte mindennap megemlékeztek Fehérről és menyasszonya számára megdöbbentő volt, mennyire szerették Mikit a mediterrán országban. Az étteremben a 24 esztendősen elhunyt játékos kedvenc ételeit szolgálnák fel, de ez a hely lehetne a Fehér-rajongók emlékhelye is. Abban, hogy a tervből valóság lehessen, segítséget nyújt az 1998 óta Portugáliában játszott Fehér utolsó klubja, a Benfica is.