Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Vasas-Fradi a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében

2004.03.18. 15:15
Az MLSZ székházában elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőinek sorsolását. A két élvonalbeli együttes elkerülte egymást, hiszen a Ferencváros a másodosztályú Vasashoz, míg a Zalaegerszeg a szintén NB II-es Kispesthez látogat.
A szerdán megrendezett negyeddöntők után, az MLSZ-ben kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. A legjobb négy közé két első- (Ferencváros, Zalaegerszeg) és két másodosztályú (Kispest, Vasas) együttes került.

Az már a sorsolás előtt biztossá vált, hogy a bajnoki listavezető Ferencváros Budapesten mérkőzik. Ugyanis az alacsonyabb osztályban szereplő Vasas és a Kispest ellen idegenben kell szerepelnie, míg a ZTE csapatát hazai környezetben fogadhatnák Lipcseiék, hiszen ebben a kiírásban még nem játszottak otthon kupameccset, míg a zalaiak épp az előző körben saját pályájukon búcsúztatták a Videotont.

A másodosztályú Vasas az élvonalban szereplő Sopront, a Kispest az NB III-as Tuzsért, míg a Zalaegerszeg a szintén élvonalbeli Videotont, míg a Fradi az NB II-es Bodajkot verte ki.

A sorsoláson részt vett Lothar Matthäus, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is. Az első csapatot ő húzta ki és ez a Ferencváros volt. A Fradi képviseletében Haász Ferenc a Vasast húzta ki a zöld-fehérek ellenfelének. Így sok variáció nem maradt a másik ágon, a ZTE, Kispesten próbálja meg kiharcolni, hogy bekerüljön a Zalaegerszegen rendezendő döntőbe.

A Magyar Kupa elődöntőjének párosítása:
Vasas - Ferencváros
Kispest - Zalaegerszeg

A találkozóket április 14-én rendezik.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft