Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Meztelenül ünnepel az angol klubelnök

2004.03.31. 15:21
Az angol labdarúgó FA-kupa döntőjébe jutott Millwall elnöke - megtartva eddigi szokását - együttese sikere esetén meztelenül fog szaladgálni London utcáján.
Pucérra vetkőzik és úgy szaladgál London utcáin Theo Paphitis, a másodosztályú Millwall elnöke, ha az angol labdarúgó FA Kupa szombati elődöntőjében csapata legyőzi a Sunderlandet.

"Már négyszer szaladgáltam a győztes meccsek után meztelenül, s úgy tűnik, szép ígéretemet meghallgatták odafönt - állította Paphitis. A Millwall korábban a Walsall, a Telford, a Burnley és a Tranmere együttesét búcsúztatta, s a Theo papának becézett elnök, mindannyiszor levetkőzött, s futott. Dennis Wise-nek a csapat játékos-edzőjének annyira megtetszett főnöke mutatványa, hogy eldöntötte: siker esetén csatlakozik hozzá.

A másodosztályú gárda vezetőjének öröme érthető, hiszen győzelem esetén együttese szerepelhetne az UEFA Kupa következő kiírásában, mivel a másik ágon Arsenal-Manchester United összecsapás lesz, s ez a két együttes minden bizonnyal a Bajnokok Ligájában indul.