Gusztáv
-4 °C
1 °C

Idén is Fradi-Debrecennel zárul a futballbajnokság

2004.04.06. 13:24
A Magyar Labdarúgó Liga szokatlan helyen, a Gerbeaud-cukrászdában készítette el a labdarúgó Ararny Ászok Liga rájátszásának sorsolását. A sors fura fintora, hogy az utolsó fordulóban, ismét Fradi-Debrecen mérkőzésre kerül sor.
A tavaly május 30-ai FTC-Debrecen meccs (és annak utóélete) valószínűleg még sokáig beszédtémát szolgáltat mindenkinek. Az Üllői úton bajnokavatásra készültek, a vége botrány, verekedés és gyújtogatás lett. A Magyar Labdarúgó Liga, Gerbeaud-cukrászdában tartott sorsolásán pedig eldőlt, idén is a debreceniek Fradi elleni fellépésével zárul a bajnokság.

A felsőházi rájátszás sorsolása előtt a csapatok különböző kérésekkel fordultak a Liga felé, többen is jelezték, kivel nem szeretnék kezdeni a rájátszást. Akadt, ahol a biztonsági szempontok miatt, máshol gazdasági megfontolásból akartak kitérni egyes csapatok elől.

Végül az "első" forduló párosítása mindenkinek megfelelt. Minden bizonnyal az utolsó is, noha a tavalyi rosszemlékű Fradi-Debrecen lesz a záróforduló rangadója. (Ugyanekkor, csak úgy, mint tavaly az MTK az Újpesttel csap össze.) A Fradinak egyébként se lesz könnyű a bajnokság hajrája, hiszen a debreceniek előtt Újpesten lépnek pályára Lipcseiék. A Fradi-Újpest találkozót május 2-án vasárnap, délután kettőkor játsszák.

A rájátszás első fordulójának párosítása:
Felsőház:
Debreceni VSC-MegaForce - Újpest FC
Ferencvárosi TC - Matáv-Sopron
Balaton FC-MTK FC

Alsóház:
Pécsi MFC-Zalaegerszegi TE
Győri ETO FC-Videoton FCF
Békéscsabai Előre FC-Lombard FC Haladás