Piroska
-2 °C
5 °C

Győr-Debrecen 1-5

2004.04.07. 20:29
A Ferencvárostól elszenvedett idegenbeli kiütéses vereség után a Győr otthon is gólképes volt, ennek köszönhetően a Debrecen felléphetett a dobogóra a rájátszás kezdetén.
Az ETO vezetői a Bayern Münchent ígérik a győri szurkolóknak, akik minden bizonnyal már a feltehetően busás jegyárakra spórolnak: szerda este újra elenyésző számú, mindössze ötszáz néző volt kíváncsi a Debrecen vendégjátékára.

A Reszeli Soós István vezetésével gyengélkedő győriek egyébként vasárnap a tavasz során már másodszor kaptak négy gólt idegenbeli találkozón, az Újpest után a Fradi tömte ki Nicsenkóékat.

A gólgyártás gyorsan kezdődött, a negyedik percben már 1-1 volt az állás: előbb Bajzát talált be közelről, aztán Perics távoli bombájával egyenlítettek a hazaiak. Az első negyedóra után Bajzát gólpasszt adott, Bogdanovics az ötösről volt eredményes. A Győr lövéseit hatékonyan hárította Tomics, így nem forgott veszélyben a DVSC vezetése.

A folytatás sem volt kevésbé mozgalmas: az ötvenegyedik percben Kartelo kezezett a tizenhatoson belül, de Bogdanovics a kapufára küldte a megítélt tizenegyest. Öt perccel később a feltartóztathatatlan Bajzát huszonöt méterről volt eredményes, jelezve, már nincs egy súlycsoportban a két csapat. Halmosi a hajrában duplázott, a vége kiütéses vendéggyőzelem lett, így Szentes Lázár együttese az MTK otthoni vereségének is köszönhetően a harmadik helyre ugrott az Arany Ászok Ligában.

Jegyzőkönyv

Győri ETO FC - Debreceni VSC-MegaForce 1-5 (1-2)
Győr, 500 néző, V: Ábrahám
Gólszerzők: Peric (4.), illetve Bajzát (1., 56.), Bogdanovic (17.), Halmosi (75., 83.)
Sárga lap: Kartelo (51.)
Győri ETO FC: Krass - Regedei, Stark, Kartelo, Makra (Varga Z. 62.) - Németh N., Böjte, Vlajic - Peric (Nicsenko 83.), Priskin (Oross 54.), Nagy T.
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Balog, Éger, Flávio Pim, Nikolov - Madar (Kiss Z. 54.), Bernáth (Dombi 70.), Habi, Halmosi - Bajzát, Bogdanovic (Sándor 56.)