Bernadett
0 °C
4 °C
Swaney Elizabeth
hétfő 02:00
Swaney Elizabeth
Szabadstílusú sí

Májusban játszik Győrben a Bayern München

2004.04.16. 16:46
Május 18-án, 18 órakor Győrben az ETO FC ellen lép pályára a Bayern München labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen - jelentették be pénteken a magyar klub és az Audi Hungária Motor Kft. közös sajtótájékoztatóján.
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC tulajdonosa elmondta, az idén százéves klub méltó és igen értékes ajándékot kapott születésnapjára az Auditól. A Bayern München magyarországi tartózkodásának költségeit az autógyártó cég, a mérkőzés megrendezésének költségeit pedig a Quaestor csoport fedezi.

Rummenigge és Beckenbauer is jön

Thomas Faustmann, az Audi Hungária Motor Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, az Audi AG másfél esztendeje a Bayern München kiemelt támogatója.

Az összesen négyszeres BEK-, illetve Bajnokok Ligája-győztes Bayern München a szerződés szerint legerősebb csapatával érkezik Győrbe, és az együttest elkíséri Franz Beckenbauer, a klub elnöke, valamint Karlheinz Rummenigge elnökhelyettes is. A program szerint a csapatot szállító repülőgép délután három órakor száll le a Győr-Pér repülőtéren, majd a mérkőzés előtt rövid közönségtalálkozón vesz részt az együttes.

Háromezres lesz a legolcsóbb jegy

A 18 órakor kezdődő mérkőzést követően az Audi AG fogadást ad a csapatok és a vendégek tiszteletére, majd a Bayern München küldöttsége visszarepül a bajor fővárosba.

A tervek szerint tizenhétezer ezer néző tekintheti meg a mérkőzést, a belépőkből mintegy 5000 darabot az Audi értékesít kedvezményes áron munkatársai között, a többit 3000 és 8000 forint közötti áron vásárolhatják meg a szurkolók. A jegyárusítás időpontjait és helyeit később hozzák nyilvánosságra. A mérkőzés bevételét az Audi AG karitatív célokra, az ETO FC pedig a klub utánpótlás-nevelésre kívánja fordítani.