Emőke
-4 °C
9 °C

Az Index osztályozókönyve

2004.04.28. 23:17
Az Index osztályozókönyvét a helyszínen tartózkodó legalább húsz munkatársunk szakvéleménye alapján állítottuk össze, akiknek a dolgát némileg nehezítette, hogy a felső karéjon, vagyis messze ültek, álltak a történésektől.
Babos: 5 Bravúrral védett néhányszor, csak az a második gól ne lett volna, amikor nem tudta fogni a labdát, így középre esett ki a kezéből, vagyis gólpasszt adott Fabianónak.

Bodnár: 4 Az első kapu felé tartó lövés a nevéhez fűződik, de a második félidőben többször nevettünk rajta, amikor magának pörgette fel a labdát, és ollózni akart - hasztalan.

Stark: 6 Határozott volt, nem tűnt berezeltnek - egyedül talán -, még Ronaldinhót is leszerelte, csak nem biztos, hogy tudatosan. Mint ahogy az sem biztos, hogy nem csinált-e büntetőt. A tetkója viszont érdekes.

Molnár: 5 Negatív aurát árasztott maga körül, bár kemény volt, és néhány labdát emberhez adott.

Pető: 3 Az egész első félidőben nem tűnt fel, hogy a pályán van.

Simek: 5 Robogott , mint a gyorsvonat, de nem mindig a helyes vágányon.

Tóth: 4 Csak a kopasz feje tűnt ki, legtöbbször megakasztotta a korántsem lendületes támadásokat.

Lipcsei: 4 Mély nyomok nélkül játszott, pedig Lothar vezérszerepet adott neki. Viszont jól letolta a társait az első gólnál, pedig még csak szemmel sem tudta követni a labda útját.

Huszti: 5 Igyekezett, igyekezett, de kiderült róla, hogy mégsem olyan jó a rugótechnikája, ahogy mondják.

Gera: 4 Az elején úgy tűnt, hogy ő trükközhet, de amikor megindult, rendre összeomlott, nem bírta levegővel. Hiába, nem múltak el nyomtalanul gyermekévek.

Kenesei: 5 Jobb szabadrúgást lőtt, mint Ronaldinho, tetszést aratott sokak körében, csak ne reklamálta volna azt a tizenegyest.

Torghelle: csillagozott tízes A gól miatt érdemes volt behozni, és nem is rugdosódott.

Juhász: 5 Legalább nem mentek el mellette, de megilletődött volt.

Szabics: 5 Vegyes volt, a csel szép volt Husti fejese előtt - majdnem a futópályáig csúszott a brazil védő -, de mellélőtte a nagy helyzetet, pedig ha az bemegy, Magath is gondolkodhatott volna.

Bodor: 3 Kinézete alapján megkapta a Puyol becenevet, szorgalmazzuk a szerepeltetését, mert könnyen lehet azonosítani távolról is. Ügyesen tette ki a labdát a taccsvonalon túl - mindig.

A többiek nem voltak félórán át a pályán, így hiába jegyzeteltünk szorgalmasan, nem maradt megfelelő emlékünk.