Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Telefonon támogathatják szurkolóik a Ferencvárost

2004.07.19. 18:38
A múlt heti három vereséggel zárult ausztriai túra után hétfő délután a Népligetben edzett a Ferencváros. A tréninget Lothar Matthäus szövetségi kapitány is megtekintette, mi több: segítette válogatottbeli segítője, László Csaba munkáját. A klub emelt díjas telefonvonalat hozott létre a szimpatizánsainak, hogy így is gazdagodjanak a szakosztályok.
A három vereséggel és 1-5-ös gólaránnyal - az osztrák Pasching, a lengyel Legia Warszawa, és a román Craiova is felülmúlta Geráékat - zárult ausztriai edzőtábora után hétfőn már hazai környezetben készült a bajnoki évadra és a július végi Bajnokok Ligája-selejtezőre a Ferencváros.

A hétfő délutáni edzést megtekintette a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is, mi több: a gyakorlatoknál ezúttal ő segítette László Csaba munkáját. A válogatottnál László a német aranylabdás pályaedzője. (A tréninget számos élvonalbeli edző is figyelemmel kísérte.)

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az egyesület és a szurkolók baráti köre emelt díjas telefonvonalat hozott létre, hogy a zöld-fehér szimpatizánsok ily módon is támogathassák az anyagi gonddal küszködő klubot. (Egy hívás ára 240 forint plusz áfa, ami a klub kasszájába kerülhet.)

Az első telefonáló Matthäus menedzsere, Peter Pellady volt. A vonal túlsó végén a bajnoki címvédő csapat kapitánya, Lipcsei Péter köszönte a menedzser hívását, akitől a Fradinál - kimondva-kimondatlanul - tőkeerős befektetőt várnak, de eddig úgy tűnik egy telefonhívásra futotta erejéből.