Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Telefonon támogathatják szurkolóik a Ferencvárost

2004.07.19. 18:38
A múlt heti három vereséggel zárult ausztriai túra után hétfő délután a Népligetben edzett a Ferencváros. A tréninget Lothar Matthäus szövetségi kapitány is megtekintette, mi több: segítette válogatottbeli segítője, László Csaba munkáját. A klub emelt díjas telefonvonalat hozott létre a szimpatizánsainak, hogy így is gazdagodjanak a szakosztályok.
A három vereséggel és 1-5-ös gólaránnyal - az osztrák Pasching, a lengyel Legia Warszawa, és a román Craiova is felülmúlta Geráékat - zárult ausztriai edzőtábora után hétfőn már hazai környezetben készült a bajnoki évadra és a július végi Bajnokok Ligája-selejtezőre a Ferencváros.

A hétfő délutáni edzést megtekintette a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is, mi több: a gyakorlatoknál ezúttal ő segítette László Csaba munkáját. A válogatottnál László a német aranylabdás pályaedzője. (A tréninget számos élvonalbeli edző is figyelemmel kísérte.)

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az egyesület és a szurkolók baráti köre emelt díjas telefonvonalat hozott létre, hogy a zöld-fehér szimpatizánsok ily módon is támogathassák az anyagi gonddal küszködő klubot. (Egy hívás ára 240 forint plusz áfa, ami a klub kasszájába kerülhet.)

Az első telefonáló Matthäus menedzsere, Peter Pellady volt. A vonal túlsó végén a bajnoki címvédő csapat kapitánya, Lipcsei Péter köszönte a menedzser hívását, akitől a Fradinál - kimondva-kimondatlanul - tőkeerős befektetőt várnak, de eddig úgy tűnik egy telefonhívásra futotta erejéből.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!