Jenő
-3 °C
6 °C

Illés Béla ismét az MTK-ban

2004.07.24. 16:08
Az MTK mindössze fél év után visszaigazolta Illés Bélát, aki február óta szerepelt Szombathelyen, a Haladásban. Az ottani labdarúgó klub viszont anyagi okok miatt Pápára költözött, ám a magyar klasszis ott nem akart játszani.
Féléves szombathelyi szereplés után ismét az MTK Budapest labdarúgója lett Illés Béla.

Az elmúlt évtized egyik legjobb magyar játékosa 9 év után hagyta el februárban a kék-fehéreket, s lett a Lombard FC Haladás futballistája. Illés szerződése másfél évre szólt, de mivel a szombathelyi gárda a következő szezonban már Pápán szerepel, a volt 64-szeres válogatott nem vállalta az ottani játékot.

A magyar válogatott volt törzsjátékosa a visszavonuláson is elgondolkodott, ám inkább úgy döntött, folytatja pályafutását, és visszatért a fővárosba.

A klubköltöztetés nem egyedül Szombathelyen fordul elő, ugyanis a Balaton FC a rossz anyagi körülményei miatt Diósgyőrre költözik, és az ottani gárda jogán indul el az augusztus 7-én kezdődő első osztályú magyar futballbajnokságban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?