Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Tunéziai védővel egyezkedik az Arsenal

Index
2004.07.27. 09:49
Az ajaxos Hatem Trabelszi Arsenal-szerződése biztosnak tűnt, de a futballista állítólag túl magas fizetést akar, így Newcastle-ben köthet ki, mert az ottani tréner, Sir Bobby Robson szívesen látná a csapatában. Vieira marad, Maniche pedig nem érkezik az 'Ágyúsokhoz'.
Az Arsenal labdarúgócsapata azok után is szeretné leigazolni Hatem Trabelszit, az Ajax Amsterdam tunéziai hátvédjét, hogy a játékos béréről több tárgyalás után sem tudott megegyezni az őt képviselő menedzser és a klub vezetősége.

"Még nem esett kútba az üzlet"

Korábban már biztosnak tűnt a szigetországba való átszerződése, ám a megegyezés elmaradt, mert Trabelszi állítólag túl magas fizetést kért. Arsene Wenger, az Arsenal edzője viszont hétfőn úgy nyilatkozott, még nem esett kútba az ügylet.

Amennyiben viszont a felek mégsem jutnának dűlőre, az afrikai futballista a Newcastle Unitednél köthet ki, mert a szarkák trénere, Sir Bobby Robson megadná a kért összeget.

A Premier League címvédője - amely az elmúlt szezonban veretlenül szerezte meg az aranyérmet - az átigazolási szezonban még "csak" a spanyol Almuniát, és a francia Flaminit szerezte meg, így kissé lemaradtak legnagyobb ellenfeleiktől (Manchester United, Chelsea, Liverpool).

Nem tárgyalnak a Reallal Vieiráról

Jó hír az Arsenal szurkolói számára, hogy Wenger bejelentette: Patrick Vieira, a gárda francia csapatkapitánya nem hagyja el az együttest. A középpályán rendkívül hasznosan futballozó játékosért a Real Madrid érdeklődött intenzíven, de sikertelenül.

A szakember az ágyúsok hivatalos honlapjának, az arsenal.com-nak elmondta továbbá, hogy a klubbal hírbe hozott portugál válogatott középpályást, Maniche-t nem kívánja szerződtetni: "Attól még, hogy valakinek a játéka tetszik nekem, nem biztos, hogy le is akarom igazolni. Maniche-sal is ez a helyzet."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!