Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tunéziai védővel egyezkedik az Arsenal

Index
2004.07.27. 09:49
Az ajaxos Hatem Trabelszi Arsenal-szerződése biztosnak tűnt, de a futballista állítólag túl magas fizetést akar, így Newcastle-ben köthet ki, mert az ottani tréner, Sir Bobby Robson szívesen látná a csapatában. Vieira marad, Maniche pedig nem érkezik az 'Ágyúsokhoz'.
Az Arsenal labdarúgócsapata azok után is szeretné leigazolni Hatem Trabelszit, az Ajax Amsterdam tunéziai hátvédjét, hogy a játékos béréről több tárgyalás után sem tudott megegyezni az őt képviselő menedzser és a klub vezetősége.

"Még nem esett kútba az üzlet"

Korábban már biztosnak tűnt a szigetországba való átszerződése, ám a megegyezés elmaradt, mert Trabelszi állítólag túl magas fizetést kért. Arsene Wenger, az Arsenal edzője viszont hétfőn úgy nyilatkozott, még nem esett kútba az ügylet.

Amennyiben viszont a felek mégsem jutnának dűlőre, az afrikai futballista a Newcastle Unitednél köthet ki, mert a szarkák trénere, Sir Bobby Robson megadná a kért összeget.

A Premier League címvédője - amely az elmúlt szezonban veretlenül szerezte meg az aranyérmet - az átigazolási szezonban még "csak" a spanyol Almuniát, és a francia Flaminit szerezte meg, így kissé lemaradtak legnagyobb ellenfeleiktől (Manchester United, Chelsea, Liverpool).

Nem tárgyalnak a Reallal Vieiráról

Jó hír az Arsenal szurkolói számára, hogy Wenger bejelentette: Patrick Vieira, a gárda francia csapatkapitánya nem hagyja el az együttest. A középpályán rendkívül hasznosan futballozó játékosért a Real Madrid érdeklődött intenzíven, de sikertelenül.

A szakember az ágyúsok hivatalos honlapjának, az arsenal.com-nak elmondta továbbá, hogy a klubbal hírbe hozott portugál válogatott középpályást, Maniche-t nem kívánja szerződtetni: "Attól még, hogy valakinek a játéka tetszik nekem, nem biztos, hogy le is akarom igazolni. Maniche-sal is ez a helyzet."