Auguszta
-7 °C
0 °C

Négymillióba kerül a Fradinak Pintér kirúgása

2004.09.14. 20:56
A labdarúgóliga négymillió forintra büntette a Ferencvárost, mert a klub júliusban egyoldalúan felbontotta Pintér Attila vezetőedző szerződését.
A nyáron a kupagyőzelem és a bajnokság megnyerése után a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetése ajtót mutatott Pintér Attila edzőnek, akit alig fél éve szerződtettek. Az elbocsátás előzménye a játékosok által írt levél volt, amelyben felsorolták a trénerrel kapcsolatos sérelmeiket. A klubvezetés ennek nyomán ultimátumot intézett Pintérhez, hogy változtasson stílusán, amire decemberig adott haladékot neki és egyúttal egyoldalúan módosította élő szerződését. Pintér azonban nemet mondott erre és hamarosan a válogatott másodedzője, László Csaba foglalta el a Fradi kispadját.

Pintér már akkor jelezte, peres úton kívánja rendezni az ügyet és a Magyar Labdarúgóliga (MLL) is eljárást indított a szerződésbontás miatt.

A liga fegyelmi bizottsága végül kedden tárgyalta az ügyet: a testület négymillió forintra büntette a Ferencvárost, mivel a klub júliusban egyoldalúan módosította, majd felbontotta Pintér Attila szerződését.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!