Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Halálos beteg a Fradi kupaellenfelének játékosa

2004.10.06. 16:49
Az UEFA-kupában a Ferencvárossal egy csoportba került Schalke 04 holland labdarúgója Marco van Hoogdalem gyógyíthatatlan májbetegségben szenved.
Szomorú hírt jelentett be szerdán Gerd Voss, az UEFA-kupában a Ferencvárossal egy csoportban szereplő Schalke 04 szóvivője. Gyógyíthatatlan májbetegségben szenved Marco van Hoogdalem, a gelsenkircheni klub holland labdarúgója.

Több mint egy éve nem játszik

A védő 1997-ben szerződött a kék-fehérekhez, tavaly május óta azonban nem lépett pályára. Bár az orvosok eltiltották az aktív sportolástól, a játékos saját felelőségére változatlanul együtt készül az együttessel és bízik benne, lesz még arra lehetősége, hogy tétmeccsen is szerepeljen.

Rudi Assauer, a Schalke menedzsere azonnali visszavonulásra kérte van Hoogdalemet és természetesen minden segítséget felajánlott a klub részéről.

Ferencvárosi jókívánságok

A hír a ferencvárosi labdarúgókat is nagyon megrázta, szerdán levélben fejezték ki együttérzésüket. A zöld-fehérek közül Marek Penksa és Adem Kapic már játszott van Hoogdelem ellen.

"Marcónak és Nektek is sok erőt kívánunk ezekben a nehéz pillanatokban és bízunk a lehetséges gyógyulásban! Marcónak minden jót kívánunk, és ha bármilyen formában segíthetünk, akkor kérjük, ezt jelezzétek felénk! Az egész csapat nevében: Lipcsei Péter, csapatkapitány" - zárul a Schalke 04-hez eljuttatott levél.