Emőke
-4 °C
9 °C

A William Hill-nél a Newcastle az UEFA-kupa favoritja

2004.10.07. 12:28
Az angol William Hill fogadóirodánál a Newcastle együttesét tartják a legesélyesebbnek az UEFA-kupában a végső győzelemre. A Fradi kupagyőzelme 126-szoros pénzt ér. Az angol iroda szerint Lipcseiék a csoportban is csak a negyedik helyre jók.
A UEFA-kupa csoportkörének kedden elkészített sorsolása után szerte számtalan fogadást lehet kötni a továbbjutókra, illetve a végső győztesre. A világ talán legjelentősebb fogadóirodája, az angol William Hill a végső győzelemre a Newcastle együttesét tartja esélyesnek: Shearerék győzelme a legkevesebb kilencszeres pénzt hozna a bennük bízóknak.

A Feyenoord és a Schalke együtt

Mögöttük nem sokkal lemaradva (tízes szorzóval) következik a Lazio, majd három együttest - Stuttgart, Middlesbrough, Bilbao - egyaránt tizenháromszoros pénzzel adnak. A Fradi csoportellenfelei közül a Schalke és a Feyenoord egyaránt a 8-13. helyen áll, együtt a Villareal, Sporting, Benfica, Auxerre négyessel, 21-szeres nyereménnyel.

A Basel a huszadik helyen található a Lille együttesével és 67-szeres szorzóval. A Fradi a harmincadik, a Grazer AK társaságában. Lipcseiék kupagyőzelme a rájuk fogadóknak 126-szoros nyereményt jelentene. Rögtön utánuk jön a skót Hearts (a zöldek kupaellenfele) további öt együttessel (Steaua, Dinamo Zagreb, Austria Wien, Wronki, Aachen) 151-szeres nyereménnyel.

A sort a Tbiliszi, Beveren (201-szeres szorzó) kettős mögött álló ukrán Dnipro zárja. Aki rájuk fogad, az 251-szeres nyereményhez juthat - feltéve, ha győznek a jövő májusi, lisszaboni fináléban.

A Fradi csak a skótokat előzi meg

Érdekesség, hogy amíg a végső győzelemre egyenlő eséllyel pályázik a Schalke és a Feyenoord, addig a csoportból való továbbjutásra a hollandoknak nagyobb esélyt adnak. Babosék továbblépése 2,37-es szorzóval szerepel, míg Ailtonék továbbjutása 2,62-szeres pénzt jelentene. Baseli továbbjutás 5,5, míg a Fradi továbbjutását tizenegyszeres szorzó mellett lehet megtenni, míg a csoport leggyengébbjének titulált Hearts 17-szeres nyereményt jelenthet a rá fogadónak.