Géza
-11 °C
-4 °C
Curling
Percről Percre

Öt holland drukkert állítottak elő

2004.11.04. 18:52
A Vörösmarty téren öt holland futballozott, és kisebb kárt okozott, ezért szállították el a rendőrök. A stadionhoz rendezetten keltek útra a vendégdrukkerek.
A Puskás-stadionban, háromnegyed kilenckor órakor kezdődő FTC-Feyenoord UEFA Kupa csoportmérkőzést megelőzően a rendőrség előállított öt vendégszurkolót.

Tekintse meg képeinket!
fotó: Barakonyi Szabolcs
A holland fanatikusokat azért kellett elszállítani, mert a Vörösmarty téren futballoztak, és az "összecsapásnak" egy közvilágítási lámpa burája látta kárát.

"Még tart a kihallgatásuk, de a mérkőzést valószínűleg már láthatják" - mondta az MTI érdeklődésére a BRFK sajtóügyeletese.

A találkozó előtt a holland drukkerek legnagyobb és leghangosabb csoportja a Műcsarnok előtt gyülekezett, és az Index információi szerint rendezetten indultak el a meccs helyszínére.

A Műcsarnok melletti kocsma tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, nem fogyasztottak keveset, és miután elénekelték a csapat indulóját, pontban hat órakor felszálltak buszaikra, és rendőri felvezetéssel indultak el a stadionhoz.

Az egy hónappal ezelőtti, FTC-Millwall UEFA Kupa-selejtező előtt egy angol férfit életveszélyesen megkéseltek, majd az Üllői úti stadion környékén is folytatódtak a verekedések.