Piroska
-1 °C
5 °C

Pályáznánk a 2012-es futball EB-re

2004.11.28. 18:43
Szombaton Zágrábban elvi megállapodás született arról, hogy a magyar és a horvát szövetség közösen pályázik a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére. A hivatalos kandidáláshoz a két kormány garanciája is kell, ezek decemberre születhetnek meg.
Vasárnap délelőtt a magyar futballválogatott thaiföldi túrája előtti utolsó sajtótájékoztatóját tartotta Lothar Matthäus szövetségi kapitány.

"Az időpont rossz, de nagy lehetőség a torna"

A német szakember elmondta, a Király Kupa valóban "rossz időpontban lesz, de megtisztelő a felkérés, és az új csapattagoknak is lehetőség a bizonyításra".

A beszélgetésen szó esett arról is, hogy szombaton Zágrábban elvi megállapodás született arról, hogy a magyar és a horvát szövetség közösen pályázik a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére. A hivatalos kandidáláshoz a két kormány garanciája is kell, ezek decemberre születhetnek meg.

Matthäus: Fő a pozitív gondolkodás

"Hosszú egyeztetés előzte meg a megbeszélést, s még hatalmas munka vár ránk a sikerért. Remélem, hogy 2012-ben a futball ünnepére kerül sor az országban, de addig is pozitív gondolkodásra lesz szükség" - nyilatkozta Matthäus.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft