Eleonóra
-1 °C
2 °C
Kékesi Márton
csütörtök 02:00
Kékesi Márton
Alpesi sí

Kacsa volt a Fradi eladása

2004.12.01. 20:30
Határozottan cáfolta az origo.hu információt a Ferencváros eladásáról Furulyás János, a klub elnöke. A Basel elleni UEFA-Kupa mérkőzés előtt a nagy bejelentés helyett a T-Mobile-lal kötött újabb szerződést az egyesület.
Szerda délután adta hírül az origo.hu, hogy a Ferencváros vezérkarának sikerült megállapodni egy ír befektető csoporttal, amely másfélmilliárd forintot áldoz a klubra. A lap leírta a jövőbeni terveket, az Üllői úti stadion elforgatását, és harmincezer fősre bővítését.

A Basel elleni találkozó előtt azonban kiderült: a hír kacsa volt. "Legalább harmincan hívtak fel a híresztelésekkel kapcsolatosan, és nagy meglepetéssel hallgattam az újságírókat. A leghatározottabban cáfolom, hogy eladtuk a Ferencvárost" - jelentette ki a klub elnöke, Furulyás János.

Furulyás: Mi nem mondtunk ilyet

Az elnök hozzátette, kétségtelen, hogy tárgyalásokat folytattak az írekkel, de a Ferencváros nem adhatja el, ami nem az övé, célzott arra, hogy a stadion állami tulajdonban van, így az állammal is feltétlenül egyeztetni kell. "Tőlünk senki nem mondhatott olyat, hogy eladtuk az egyesületet" - állította.

Furulyás megerősítette, hogy nyílt pályázati kiírás lesz a befektetőjelölteknek, de ez hónapokat vesz igénybe.

A gárdát eddig támogató főszponzorral a T-Mobile-lal ugyanakkor meghosszabbította szerződését a Ferencváros. Az új megállapodás 2007-ig szól.