Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

A Realnak hét perc is elég volt a győzelemhez

2005.01.05. 18:21
A Real Madrid megnyerte a Real Sociedad ellen a december közepén bombariadó miatt két perccel a lefújás előtt félbeszakadt meccsét. A mindössze hétperces befejezésben Zidane büntetője döntött.
A Real Madrid megnyerte a Real Sociedad ellen a december közepén bombariadó miatt két perccel a lefújás előtt félbeszakadt meccsét.

Ronaldót buktatták

A találkozóból maradt két percet, illetve az öt perc hosszabbítást szerdán este 22 ezer néző előtt játszották le a Bernabeu-stadionban. Az óra 38 percről indult, Ronaldo a 44. percben került szemtől szembe egy védővel a tizenhatoson belül, eltolta mellette a labdát, mire az felrúgta. A jogos büntetőt Zidane a jobbalsó sarokba vágta.

Luxemburgo tökéletesen mutatkozott be

Ezt követően a Real új edzője, Wanderley Luxemburgo kétszer is cserélt, Ronaldót is lehozta, így a Sociedadnak szinte esélye sem volt az egyenlítésre, annak ellenére, hogy a bíró másfél percet még rátett a hétre.

A Real így 2-1-re nyerte meg a találkozót, és tíz pontra közelítette meg a nagy rivális Barcelonát a táblázaton. A fehérek következő meccsüket vasárnap a legnagyobb városi ellenfél Atletico Madrid ellen játsszák.

A 15. fordulóban, 2004 december 12-én félbeszakadt meccs végeredménye

Real Madrid-Real Sociedad 2-1
g: Ronaldo, Zidane, ill. Nihat