Gusztáv
-4 °C
1 °C

A paparazzik miatt hagyná el Beckham a Real Madridot

2005.03.24. 15:50
David Beckham úgy érzi, tennie kell valamit: odáig rendben, hogy a legnagyobb fiát követik a fotósok az iskolába, de hogy Romeót is fényképezzék az oviban, az már sok. Emiatt erősen gondolkodik rajta, hogy otthagyja a Real Madridot. José Antonio Reyesnek, az Arsenal spanyol légiósának ellenben az angol légkör nem tetszik, minden vágya, hogy a királyi gárdában futballozhasson.
David Beckham azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja a Real Madridot a tolakodó fotósok miatt.

Klubhűséget fogadott, de

"Korábban mindig azt mondtam, hogy imádom a Realt, de az elmúlt két hét történései elgondolkoztattak. Minden pillanatban paparazzik zaklatnak, de a legrosszabb az egészben, hogy ennek a gyermekeim is ki vannak téve" - mondta az angolok csapatkapitánya, aki korábbi nyilatkozataiban már hangoztatta, hogy ha valaha is elhagyná a királyi gárdát, akkor csakis egykori klubjába, azaz a Manchester Unitedbe térne vissza.

Beckham fiait nem hagyják békén

Hozzátette: legnagyobb fia, Brooklyn, a napokban teljesen feldúltan jött haza az iskolából, mert egész úton fotósok zaklatták.

"Pedig ő még csak hatéves" - kesergett Beckham, és elárulta, második fiát, Romeót is lefényképezték már az óvodában. "Még sehol nem tapasztaltam ilyet. Van egy pont, amikor tenni kell valamit, főleg, ha a gyerekeimről van szó" - jelentette ki a sztár.

Reyes viszont a Realba menne

Mindeközben némileg hasonló problémákkal küzd José Antonio Reyes, az Arsenal spanyol támadója, aki egyszerűen képtelen megszokni az angol életstílust, és arra kérte a klub vezetőit, hogy adják el a madridiaknak.

"Nem a csapat vagy az emberek miatt szeretnék távozni. Nem bírom megszokni az itteni klímát. Már beszéltem az elnök úrral és az edzőmmel. Remélem, minél hamarabb megegyeznek a felek" - mondta a 22 éves játékos, akiért 2004. januárjában 32 millió dollárt fizettek az ágyúsok.

"Álinterjúban" már elismerte, a Realról álmodik

Reyes Realba vágyódása február elején vált ismertté, mikor a spanyol Cadena Cope rádióállomás egy riportere Emilio Butraguenónak, a királyi gárda sportigazgatójának adta ki magát, és kimondatta a játékossal, hogy a Madridban szeretne focizni.

Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője kiváló játékosnak tartja a spanyolt, és nem szívesen engedné el. "Úgy érzem, ragaszkodnom kell hozzá, mert nagyon teheséges és olyan fiatal még" - kommentálta az eseményeket a francia szakember.

Reyes-Owen csere?

Spanyol lapértesülések szerint Reyes szerződtetése könnyen összejöhetne, ha egyszerűen elcserélnék az amúgy is kevés játéklehetőséget kapó Michael Owenre. Igaz, Owen januárban még elégedett volt a helyzetével, ám februárban már a Newcastle menedzsere, Greame Souness is bejelentkezett érte: szerinte ő lehetne az, aki pótolhatná Alan Shearert, ha a veterán csatárklasszis a visszavonulás mellett dönt.