Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Orbán Viktor gólt lőtt Felcsúton

2005.03.27. 16:28
Az NB II második tavaszi fordulójában a listavezető Felcsút újabb győzelmet aratott, hazai pályán a Budafokot 6-2-re verték az olimpiai bajnok Nagy László tanítványai. A hatodik felcsúti gólt Orbán Viktor szerezte.
Ötszáz néző volt kíváncsi a szombati Felcsút-Budafok mérkőzésre az NB II - ez jelenleg a harmadosztály - Hummel-csoportjában. A mérkőzés esélyese a listavezető Felcsút volt, és az első félideji 1-1-es állás után a másodikban teljes mértékben érvényesítette is fölényét, és végül 6-2-re nyert.

A kétgólos Földes helyére állt be Orbán

A Felcsútban öt az élvonalat is megjárt labdarúgó - zömmel a Videotonban szerepeltek fénykorukban - kapott játéklehetőséget, ami garantálta a győzelmet, és a csapat merészebb terveket is szövögethet a kézenfekvő feljutásnál.

A két gólt szerző Földes Gábor helyére a hajrára állt be a csapat igazolt játékosa, a volt miniszterelnök, Orbán Viktor. Orbánnak a kevés idő is elég volt, hogy a kapuba találjon, így a fordulóban alighanem ő lesz a legidősebb gólszerző játékos, hiszen meglehetősen ritka, hogy negyvenegy évesen még az NB II-ben játsszanak.

Nagy László problémamentes

Orbán a szakvezető, nem mellékesen olimpiai bajnok Nagy László távollétében az edzéseket is irányította az ősszel, de a tréner szívműtéte után felgyógyult, és visszatérhetett a kispadra. A vendég budafokiak kispadján Gelei Károly ült.