Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Sosem látott felvételek a magyar futball-légiósokról

2005.04.22. 09:20
Egy magyar internetes oldalon a hazai tévé-csatornákon sosem vetített összefoglalókat, kisfilmeket nézhetünk: Gera Zoltán első angol nyilatkozata, Torghelle Sándor egyetlen angliai találata, Bodnár-szabadrúgás, Dragóner-fejes és riportfilm Királyról.
Mióta hazánkban is létezik sportcsatorna, külföldön játszó futballistáink szinte minden lépéséről értesülhetünk, láthatjuk meccseiket, góljaikat. Az interneten elérhető Bentex TV viszont minden más forrást felülmúló anyagkészlettel rendelkezik, Magyarországon sosem látott videókat tartalmaz a légiósokról.

Magyar gólok külföldön

Ki látta például itthon Torghelle Sándor eddigi egyetlen Crystal Palace-ben szerzett gólját, Dragóner Attila guimaraesi fejeseit, vagy Bodnár László hollandiai szabadrúgásait? Mindez megnézhető a www.bentex.tv oldalon, sőt olyan finomságok is feltűnnek, mint a Norvégiában szereplő Kovács Péter legutóbbi győztes gólja és az angol harmadosztályú Plymouth Argyle-ban játszó Buzsáky Ákos találata.

Extrák Gerával és Királlyal

A West Bromwich Albionnál, illetve a Crystal Palace-nél fix kezdő Gera Zoltánról és Király Gáborról szinte minden információ eljut a magyar szurkolókhoz, de a Bentexnél még róluk is kaphatunk új összefoglalókat. Csodás játéka mellett kihagyhatatlan csemege Gera első angol nyelven adott nyilatkozata, miután az Everton ellen a meccs emberének választották, valamint a riportfilm Királyról, melyben edzője és angliai csapattársai beszélnek róla.