Eleonóra
-1 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Az utcalányok is készülnek a foci-vb-re

2005.06.10. 09:23
Nemcsak a futballisták, edzőik és a játékvezetők készülnek a 2006-os labdarúgó vb-re. A férfiak "szórakoztatására" szakosodott hölgyek is már javában tervezik jövő nyári programjukat.
A "rendes állományon" felül további negyvenezer prostituáltra számítanak a labdarúgó vb alkalmából a téma szakértői, akik egy évvel a 2006-os rajt előtt értékelték a csütörtöki lapokban az "esélyeket".

Jól fog menni az üzlet

"A vb természetesen alkalom lesz a kasszák feltöltésére, az üzlet jól fog menni" - mondta bizakodva a Berliner Kurier című lapnak nyilatkozó Katharina Cetin, a prostituáltak segítésére alakult Hydra nevű szervezet képviselője.

Egyes városokban már megkezdték az előkészületeket ezen a téren is. Kölnben és Dortmundban például faházakat bocsátanak majd az örömlányok és ügyfeleik rendelkezésére a mérkőzések idején - írta meg a lap.

Prostiboxok és ingyen óvszer

Kölnben már állnak a vécével és zuhanyozóval felszerelt "prostiboxok". Németországban 2001 óta a prostitúció nem büntetendő cselekmény, társadalombiztosításban is részesülhetnek a "szexmunkások". A faházak és boxok felállítására Berlinben is sor kerülhet. "Jobb így, mintha a párok a zöldben bújnának el" - jelentette ki Dirk Lamprecht, a város egyik illetékese.

A hatóságok ezen felül százezer óvszert készülnek szétosztani a berlini olimpiai stadion környékén, a kerület polgármesteri hivatala már keresi a szponzort az elővigyázatossági intézkedéshez.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft