Auguszta
-3 °C
2 °C

Tovább gyengül a Ferencváros

2005.07.16. 15:23
A 100%Fradi hetilap úgy tudja, Gyepes Gábor Angliába utazik próbajátékra, Aleksandr Bajevszki pedig Koreába orvosi vizsgálatra. A klub játékoskerete valószínűleg tovább gyengül.
A 100%Fradi hetilap értesülései szerint Gyepes Gábor és Aleksandar Bajevski is külföldi klubbal tárgyal.

Az újság úgy tudja, a védő próbajátékra utazik az angol második vonalban szereplő Wolverhampton Wanderershez, míg a támadó már az orvosi vizsgálatra érkezik egy dél-koreai első osztályú csapathoz.

Glenn Hoddle nézte ki Gyepest

Gyepesre a Ferencváros tavaly őszi, Millwall elleni UEFA Kupa összecsapásain figyelt fel Glenn Hoddle, a Wolverhampton menedzsere. A szakember a kilencvenes évek végén az angol válogatott szövetségi kapitánya is volt, korábban pedig maga is válogatott futballista.

A két játékos a Ferencváros engedélyével utazik el a klubokhoz, hiszen mindkettejüket élő szerződés köti az FTC-hez.

Szegény klub lett az FTC

Valószínű tehát, hogy tovább gyengül a Ferencváros kerete. Több mint tíz játékosnak az elmúlt szezon végén járt le a megállapodása, de eddig csak négyen hosszabbítottak, a többiek eligazoltak vagy csapatot keresnek. A klub kritikus anyagi helyzete miatt nem tudnak nekik annyit fizetni, mint eddig.

Lipcsei Péter, Szűcs Lajos, Balog Zoltán és Rósa Dénes úgy döntöttek, maradnak, de Dragan Vukmir a Debrecenhez, Robert Vágner pedig külföldre távozott.

Már az első meccsen látszott a visszaesés

Többek között az előző idényben kulcsjátékosnak számító Huszti Szabolcs és Sowunmi Thomas sem írtak még alá, előbbi állítólag Skóciába, feltehetően a Glasgow Rangershöz tart.

Az FTC csütörtökön viszont már lejátszotta első tétmeccsét a 2005/06-os szezonban: az UEFA-kupa selejtezőjében hazai pályán kaptak ki simán, 2-0-ra az MTZ Minszktől.