Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Németország legnagyobb bordélyháza épül a foci vb-re

2005.07.30. 10:59
A németek minden szinten tökéletes foci-vb-takarnak rendezni jövőre. Ennek tudható be, hogy a legtöbb meccsnek helyt adó Berlinben, az ország legnagyobb "örömtanyáját építik fel, ahol száz, a férfiak "szórakoztatására" szakosodott hölgy várja, hogy a szurkolók kedvében járjon.
Németország legnagyobb bordélyháza épül Berlinben a 2006-os labdarugó világbajnokságra. A nyilvánosház háromemeletes lesz, szaunával, bárral ellátva, hozzávetőlegesen 100 örömlánnyal. A Bild című lap azt is megírta, hogy az örömtanya mindössze 25 percre lesz gyalogosan az Olimpiai Stadiontól, ahol a vb legtöbb mérkőzését, köztük a döntőt játsszák.

Az "Artemida" nevű bordélyba a belépőjegy 100 euró (mintegy 25 ezer forint) lesz fél órára. Aki ezt túllépi valamelyik lánnyal, annak plusz 50 eurót (12500 forintot) kell fizetnie. Németországban 2001 óta törvényes a prostitúció, az örömlányokat regisztrálják és alá kell vetniük magukat a rendszeres orvosi vizsgálatnak.

Másik két német nagyváros, Köln és Dortmund is arra törekszik, hogy ősi örömökkel szolgáljon a világbajnokságra érkező férfi vendégeknek. Mindkét város vezetése közölte, ha nem is sikerül fölépíteni nyilvánosházakat a vb-re, mindenesetre olyan konténereket állítanak föl, amelyekben a lányok kínálhatják szolgáltatásaikat.

Szakértők aszerint egyébként is a "rendes állományon" felül további negyvenezer prostituáltra lehet számítani a labdarúgó vb alkalmából. A hatóságok egyébként is igyekeznek azok kedvében járni, akik a profik segítségét veszik igénybe a meccseken felgyülemlett feszültség "levezetésére", ezért a berlini olimpiai stadion környékén százezer óvszert akarnak szétosztani.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
3200 Ft
2720 Ft