Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Debrecen győzelme fizet a legjobban

2005.08.08. 17:53
A William Hill fogadóirodánál a BL-selejtezők első fordulójában a magyar együttes manchesteri győzelme tizenhétszeres pénzt ér, a Loki végső sikere 501-szeres szorzóval szerepel. Az angolok biztosak a MU sikerében, hiszen győzelmük csak 1,1-szeres szorzóval szerepel.
Az angol William Hill fogadóirodánál valamennyi Bajnokok Ligája selejtező meccsre lehet fogadni. Az összes meccs közül, a debreceniek manchesteri győzelme a legjövedelmezőbb, hiszen Dombiék angliai sikere esetén tizenhétszeres pénzt lehet "kaszálni". Döntetlen esetén 6,5-es a szorzó, míg a hazaiak sikere esetén csak 1,1-szeres pénzt nyerhet a fogadó.

A végső győztesekre is lehet fogadni, a bukiknál a legnagyobb esélyt a Chelsea BL-diadalára adják, így Lampardék sikere esetén 6,5-szeres pénzt lehet nyerni. A második helyen a Barcelona áll, az ő sikerük 7,5, a harmadik Milané 8-szoros pénzt hozhat.

A Manchester United végső győzelme esetén egyébként 11-szeres pénzt lehet nyerni, míg a Debreceniek a lista 41. helyén állnak holtversenyben a Wisla Krakow, a Valerenga, a Thun, a Steaua és a CSZKA Szófia együttesével. Amennyiben jövő májusban, Párizsban Sándor Tamás emelné magasba a kupát, úgy azok, akik most a Lokira fogadnak, 501-szeres pénzt nyerhetnek.