Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bojkottal fenyegetőznek a manchesteri szurkolók

2005.08.09. 20:29
A Debrecen elleni Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtt a Manchester United edzője, Sir Alex Ferguson arra szólította fel a szurkolókat, hogy béküljenek meg az új klubtulajdonossal és ne maradjanak távol az összecsapástól.
Bojkott miatt biztosan nem lesz telt ház kedd este a manchesteri Old Traffordon. A helyszíni tudósítások szerint nagy a rendőri készültség, a Unitedet most azonban a saját támogatóitól kell megóvni.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője arra szólította fel a futballklub szimpatizánsait, hogy kedd este, a Debrecen elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn tegyék félre Malcolm Glazerrel szembeni ellenérzéseiket, és inkább barátsággal köszöntsék az új tulajdonost.

"Új tulajdonosa van a csapatnak, itt az alkalom, hogy összefogjunk, és egy valódi csapat legyünk. Ez az egyetlen módja, hogy sikereket arassunk. Üdvözöljük őt a Manchester Unitednél, és mutassuk meg, hogy mi az igazi arca a klubnak, és mi teszi az Old Traffordot igazi, vibráló otthonná." - fogalmazott Ferguson néhány órával a Debrecen elleni találkozó előtt.

Az amerikai Malcolm Glazer fiai - Joel, Avi és Bryan - a tervek szerint megtekintik az esti BL-selejtezőt, amely a manchesteri klub első tétmérkőzése lesz a tulajdonosváltás óta.

Az angol csapat szurkolói bojkottot hirdettek a keddi találkozóra, így várhatóan nem lesz teltház a 67.500 férőhelyes arénában.