Szilárda
-4 °C
2 °C

Puskás Ferenc nem lesz ott a Real-meccsen

2005.08.13. 11:46
A főszereplő nélkül játsszák vasárnap este a Puskás Ferenc Stadionban a Puskás Ferenc Válogatott-Real Madrid mérkőzést - írja a szombati Nemzeti Sport.
Nem maradt hatás nélkül az a botrány, amely a Real Madrid budapesti vendégjátékát vezette fel az elmúlt hetekben, amolyan magyarosan körítve a Puskás Ferenc tiszteletére szervezett gálamérkőzést. Az ünnepelt csak tévéről nézi majd a találkozót.

Ki akar hasznot húzni?

Az ügyet a futballiga elnöke, Kisteleki István robbantotta ki, aki kijelentette, nem hagyja, hogy a futball-legenda nevét üzleti célokra használják fel és az ígértnél nagyobb részt kért a beteg Puskás Kútvölgyi kórházi kezelésére. Az is kiderült, a szervezők előbb vetették fel a gála ötletét, mint hogy azt megosztották volna az érintett családjával.

Az ügyet az is pikánssá tette, hogy a Real Madridnál világossá tették, kizárólag az egykor a királyi gárdát is erősítő világklasszis miatt jönnek Budapestre.

Nincs olyan állapotban

Péntekre eldőlt, Puskás Ferenc nem lesz ott a róla elnevezett stadionban, a neki szervezett gálán, hogy egykori klubja mellett a nevét viselő együttest is láthassa.

A Nemzeti Sport a Kútvölgyi kórházban járt, ahol a Puskás Ferencet kezelő orvos nem adott felvilágosítást a legenda állapotáról. Annyi kiderült, az orvosok, kikérve a feleség, Bözsi néni véleményét, úgy döntöttek, Öcsi bácsi nincs olyan állapotban, hogy kockázatmentesen ki lehessen vinni a stadionba.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!