Paszkál
10 °C
15 °C

Háromgólos előnyt pazarolt el az FTC

2005.08.21. 13:45
Megszerezte első bajnoki pontját a labdarúgó NB I-ben a Ferencváros, amely 3-3-as döntetlent játszott a Pápával. A zöld-fehéreknél viszont senki nem örült, mert a szünetben még 3-0-ra vezettek.
Megszerezte első pontját a 2005-2006-os első osztályú labdarúgó bajnokságban a Ferencváros: 3-3 a Pápa ellen. A kilencedik kerületi csapatnál viszont senki nem volt elégedett, mert háromgólos előnyt pazaroltak el.

Már a 7. percben vezettek

Jovánczai hamar megszerezte az előnyt, majd Mutica vicces öngólja növelte azt, és nem sokkal a pihenő előtt Rósa Dénes is betalált.

A félidei 3-0-ás állást viszont a szünet után szűk félóra alatt döntetlenre módosította a vendégcsapat. Róth lőtte a vendégek összes gólját, a másodikat tizenegyesből.

Róth mesterhármasa pontot jelentett

A hajrában újra jobban játszott az FTC, nagy helyzetei is voltak, de Róth mesterhármasa végül egy pontot jelentett mindkét gárdának.

László Csaba bizakodik

A hazaiak edzője, László Csaba nem volt elégedett, de az RTL Klubnak elmondta, a "három találatra lehet építeni, és fel lehet rázni" a szezonban három meccs után nyeretlen csapatot.

G.: Jovánczai (7.), Mutica (38., öngól), Rósa D. (41.), ill. Róth (48., 66., 11-esből, 72.)