Alfréd
-3 °C
3 °C
Magyarország
ma 03:00
Magyarország
Alpesi sí

'Ha kicsit is szeretsz, nem fotózol le'

2005.09.09. 08:35
A svéd válogatott és a Barcelona csatára, Henrik Larsson csapattársai körében a budapesti éjszakában vezette le a magyarok ellen megnyert vb-selejtező fáradalmait. Megittak néhány sört, szurkolóik mellett a magyar lányok társaságát sem vetették meg, és Larsson még a Celtic-Rangers örökrangadóról is szót ejtett.
Larsson, a szeme alatt monoklival
Larsson, a szeme alatt
monoklival fotó: epa
Hajnalig mulattak a svéd labdarúgó-válogatott tagjai a budapesti éjszakában, az Index megfigyelői a sztárok közül csak a juventusos Zlatan Ibrahimovicsot és az Arsenal játékosát, Fredrik Ljungberget nem látták. A többiek, élükön a Barcelonában játszó Henrik Larssonnal megittak néhány sört a Petőfi híd lábánál a Café del Rióban, és a szurkolóikkal is megbeszélték, hogy nem nagyon bíztak a sikerben, de az utolsó utáni percben mégis - szerencsével - nyertek.

Az Aston Villában légióskodó Olof Mellberg elmondta: ismeri Gera Zoltánt. Annak ellenére, hogy birminghami illetőségű Gera csapata is, a West Bromwich Albion, a helyi rangadó a Villa és a Birmingham City találkozója, annak van különös respektje.

Aztán dalra fakadtak, az Anderlecht középpályása, Wilhelmsson pedig el volt ragadtatva a magyar lányok szépségétől.

"Henke" Larsson nagyon udvariasan megkérte rajongóit, ha kicsit is szeretik, ne fotózzák le, és nem feltétlenül arra gondolt, hogy jobb szeme alatt a bolgárok elleni monokli díszelgett. Arról viszont szívesen beszélt alkalmi tudósítónknak, Barthos Zoltánnak, hogy a skót Celtic-Glasgow Rangers örökrangadónak elképesztő a hangulata. "Ha az európai nagy meccseket veszed alapul, és megszorzod azt százzal, akkor jutsz el az "Old Firmig". Hátborzongató és varázslatos hangulat" - mondta.