József, Bánk
-7 °C
0 °C

Két gólt pazarolt el az FTC

2005.09.25. 14:09
Néhány hete a Pápa ellen három, vasárnap, a labdarúgó NB I. hatodik fordulójában két gól előnyt fecsérelt el a Ferencváros az MTK elleni örökrangadón. A zöld-fehér csapat továbbra is nyeretlen a bajnokságban.
Továbbra is nyertelen a magyar első osztályú labdarúgó bajnokságban (NB I) a Ferencváros. A hatodik fordulóban az MTK elleni örökrangadón a Hungária Korúton játszott László Csaba csapata, és bár 2-0-ra vezetett a szünetben, döntetlen lett a vége.

Csak az első gól volt szép

Az első gólt egy remek kényszerítő után - Rósa volt a partner - Tőzsér Dániel szerezte közelről, majd a gólpassz adó két perc múlva maga is betalált: a bíró szerint Balogh Béla lerántotta Szalait a tizenhatoson belül, a büntetőt a kopasz középpályás magabiztosan vágta a hálóba.

A szünet után feljött az MTK, és egy perc alatt kiegyenlített. Először Hrepka lőtt gólt közelről - Szűcs védhetett volna -, majd a hazaiaknak befújt büntetőt Kanta rúgta be.

Hat meccsen három pont

Az FTC-nek még volt egy kapufája a folytatásban, de több gól nem esett, így a meccs számunkra hasonlóan alakult, mint néhány hete a Pápa ellen. Akkor a szünetben három góllal vezetett, mégsem nyert a zöld-fehér gárda.

A döntetlennel az MTK 14 pontos, és harmadik a tabellán, míg a Fradi három ponttal tizennegyedik, de már nem áll kieső helyen.