Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Nemi erőszakkal gyanúsítják Cristiano Ronaldót

2005.10.19. 19:56
A Scotland Yard, bejelentette, őrizetbe vett egy húszas éveiben járó férfit, akit nemi erőszakkal gyanúsítanak. Az angol sajtó tudni véli, a gyanúsított Cristiano Ronaldo, a Manchester húszéves portugál középpályása.

A Scotland Yard kihallgatta, majd őrizetbe vette Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál labdarúgóját - írta a BBC News honlapja.

Ott volt, de nem erősítik meg

Cristiano Ronaldo (fotó: epa)
Cristiano Ronaldo (fotó: epa)

A hírt sem a rendőrség, sem a manchesteri klub nem erősítette meg. A Scotland Yardnál csak annyit közöltek, egy húszas éveiben járó férfit vettek őrizetbe.

A BBC arról tudósított, a portugál futballista megjelent a londoni kihallgatáson, majd egy speciális egység tagjai őrizetbe vették.

Rosszkor, rossz helyen

A rendőrség azután kezdett nyomozni, hogy szexuális zaklatás miatt feljelentést tett két fiatal nő. Az eset állítólag október 2-án, egy londoni szállodában történt. A Manchester United 1-jén éppen a fővárosban játszott.

A brit sajtó már az elmúlt napokban pontosan körülírta, hogy melyik futballista került gyanúba, a rendőrségi kihallgatásig azonban egyik lap sem közölte a nevet.

Le akarják járatni

Cristiano Ronaldo tagadja, hogy köze lenne a bűnügyhöz, azt állítja, hogy a történet kitaláció és kitervelt akció áldozata, adta hírül az MTI.

Erőszak, ittas vezetés

Az angol futballban nem az első idei eset Ronaldoé: júniusban az Arsenal holland futballistáját, Robin van Persie-t szinté nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe. Más okkal, de a szintén arsenalos, azóta Birminghambe került Jermaine Pennantnak közel egy hónapot kellett börtönben töltenie, mert visszaesőként ittas vezetésen érték.