Alfréd
-3 °C
3 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Mourinho beteges kukkolónak nevezte Wengert

2005.10.31. 17:51
A portugál Jose Mourinho által edzett Chelsea, a hét közepén büntetőkkel alulmaradt a Charlton ellen a Ligakupa harmadik fordulójában. Az Arsenal francia trénere azonnal "beszólt" Mourinhonak, aki válaszában alaposan kiopsztotta őt.
Kemény szavakkal becsmérelte Jose Mourinho, az angol futballbajnok Chelsea portugál vezetőedzője az Arsenalt irányító francia kollégáját, Arsene Wengert.

"Szerintem ő egy tipikus kukkoló, aki folyton másokat figyel. Mindenütt vannak olyanok, akik nagy távcsövekkel lesik a szomszédokat, és úgy látom, hogy neki is beteges hajlamai vannak. Folyton beleártja magát mások ügyeibe, de persze az is lehet, hogy szerelmes a Chelsea-be, és az én helyemre pályázik" - hangzott a portugál mester meghökkentő nyilatkozata.

Az "ágyúsokat" dirigáló francia tréner azzal vívta ki a szokatlan kirohanást, hogy korábban kijelentette: talán végre eltűnik a Chelsea nagy önbizalma, miután szerdán büntetőkkel alulmaradt a Charltonnal szemben a Ligakupa harmadik fordulójában.

"Engem nem érdekel az Arsenal, Wenger is maradjon meg a saját csapatánál. Annál is inkább, mert 11 forduló alatt még nem nyertek idegenben, és Thierry Henry nélkül győzni se tudnak" - tette hozzá Mourinho, akinek 40 bajnoki meccs óta veretlen együttese 9 ponttal vezeti a Premier League-et.