Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Jászapáti Petra
kedd 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Ki a csaló?

2005.12.22. 00:09
A Magyar Labdarúgó Liga elnöke csütörtök 11 órától elmondja, mi a gondja Matthäussal, és miért akart váltást. Kérdezze Kisteleki Istvánt!
Csütörtökön 11 órától a Magyar Labdarúgó Liga elnöke, Kisteleki István lesz az Index Törzsasztalának vendége.

'Biztos, hogy engem akartok?'

Kisteleki István volt az MTK és az Újpest edzője - Kölnben szerzett diplomát, ez a képesítés Matthäusnak nincs meg -, pár éve úgy tűnt, hogy ki akar vonulni a magyar labdarúgásból, jóllehet korábban, rendszerint felmerült az MLSZ-elnöki poszt várományosaként.

A nyáron gondolta úgy, hogy rendet kell tenni a magyar labdarúgásban. Azoknak, akik felkérték őt a ligaelnöki megbízatásra azt üzente: biztos, hogy engem akartok elnöknek, mert az számotokra rosszat jelent.

Kalasnyikovval kell közlekednie

Az Indexnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a magyar futballban Kalasnyikovval kell közlekedni. Nem titkolta, a magyar futball megújítása a célja, mindenáron.

A német aranylabdás, Lothar Matthäus szakmai munkájának egyik fő kritikusa lett a selejtezők után, mert szerinte az nem működik, hogy a német szakember mindenkit hülyének néz.

Miután megtudta, hogy az MLSZ hiánya több mint 700 millió forint, indulatosan lecsalózta az elnököt, majd az alelnököt, Puhl Sándort is. Kiderült ugyanekkor, hogy Matthäus pénzének javarészét a tv-közvetítési jogdíjakból fizetik, és ő ezzel nem ért egyet.

Kit akar kapitánynak?

Igaza van-e a ligaelnöknek? Hiteles ember ő, aki üzletileg nem függ a magyar futballtól? Kit szeretne ő kapitánynak? Külföldit szeretne-e? Ki a csaló?

Most megkérdezheti Kisteleki Istvántól, csütörtökön 11 órától?

Nem mellékesen Kisteleki István lánya, Dóra világbajnok lett a női vízilabda-válogatottal idén júliusban, egyszersmind az Év csapatának tagja a jobbkezes játékos. Ha ez érdekli, akkor is kérdezhet.